25 de mar de 2021

Donant-ho tot al Twitch

Després d'un 2020 en que he seguit pujant vídeos ( vlogs, video-ressenyes, entrevistes,…) a YouTube aquest 2021 he decidit provar sort a la nova plataforma Twitch, sense abandonar l’anterior ni cap dels podcast que realitzo o on participo com Maleïts malparits, Creure és la clau o Ningú no és perfecte.

El meu canal es twitch.tv/jacintcasademont i són diverses idees les que hi estic duent a terme:

Volia realitzar un format de programa d'entreteniment en directe, així va néixer el late-night low cost "Quina nit!" en el qual compto amb col·laboradors setmanals i entrevistats de tota mena. Un espai d'humor i cultura que faig tots els dimarts a les 22h

Quina nit! amb Alex Santaló

Amb Xavi Gorro del podcast de true crime "La nit mes fosca" vam emprendre la tertúlia del post-programa de Crims de Carles Porta de Tv3. Just quan acaba el capítol de la setmana comencem nosaltres a comentar i analitzar el cas en directe. Simplement hem fet públic i participatiu les converses que manteníem en privat els dos cada setmana i sembla que el públic ha respost massivament i amb agrat.

Enigmes Pendents

També he realitzat debats sobre Figueres amb Ona Cabello, Geri Pujades i Agus Izquierdo, un debat post-eleccions catalanes del 14F amb la companyia d'Ignasi Arbat i Francesc Morales, i amb el meu estimat parteneire de Maleïts Malparits, en Jaume Fibla, i Víctor Castillo estem fent quinzenalment lectures dels llibres "Tria la teva pròpia aventura".

Les nits de divendres són les més improvisades en companyia de Mumal0, el meu amic i veí, amb el qual juguem a jocs en línia amb els espectadors

Com veieu, un munt de projectes en Twitch amb els quals espero passar molt bones estones i desitjant entretenir a tot aquell que s’hi passi.