CÒMIC DE MALEÏTS MALPARITS

Maleïts Malparits

Fa gairebé 8 anys des de que vaig començar el podcast Maleïts Malparits amb Jaume Fibla, hi és ara que a Underbrain Books s'han tornat bojos i ens han editat un còmic.

Si vols gaudir de dues històries escrites i dibuixats per nosaltres mateixos, a més que de recolzar-nos, ja pots prémer el botó de baix. A partir del 5 d'abril disponible en algunes llibreries selectes com a la Llibreria La Bookman de Figueres


CONTE DE SANT JORDI GRATUÏT

Els conillets confinats

Degut a les circumstàncies d'aquest Sant Jordi 2020 he decidit realitzar un còmic de descàrrega gratuïta per que tots els nens i nenes tinguin el seu llibre aquest dia.

La història tracta d'una familia de conills que es confina al seu cau per fer front a un virus malvat. Al principi s'avorreixen però aviat descobreixent que junts poden fer front a tot el que es proposin.


Dotze pàgines plenes d'humor i diversió que els més petits de la casa podran fullejar, llegir i colorejar.


CÒMICS DE LES AVENTURES DE DEIVID I JC

Les aventures de Deivid i JC

En 2016 vaig dibuixar el primer d'aquestes aventures amb Deivid com guionista, nosaltres mateixos som els protagonistes i, de veritat, els que ens passa està basat en fets gairebé reals. Va tenir tant molt bona rebuda que vam treure un segon còmic mes disbarat si cap.

El forat de la rambla. Un monstre surt de les entranyes dels carrers de Figueres destruint-lo tot al seu pas. Deivid i JC seran l'única esperança de la ciutat.

Guiris intergalàctics, segona aventura en que els protagonistes decideixen anar-se de vacances però també ho faran uns problemàtics extraterrestres.

Últims treballs d'il·lustració

Il·lustració

Casademont Reixach

Il·lustració 2

David & Lana

Il·lustració 3

Regal per la mama

Il·lustració 2

Fires i festes de la Santa Creu