25 de mar de 2021

Donant-lo tot al Twitch

Després d'un 2020 en què he estat pujant sense parar a YouTube vlogs, video-ressenyes, entrevistes... aquest 2021 he decidit provar Twitch, sense abandonar YouTube ni tots els podcast que realitzo o participo Maleïts malparits, Creure és la clau o Ningú no és perfecte.

El meu canal es twitch.tv/jacintcasademont i són diverses idees les que estic duent a terme:

Volia realitzar un format de programa d'entreteniment en directe, així va néixer el late-night low cost "Quina nit!" en el qual compto amb col·laboradors setmanals i entrevistats de tota mena. Un espai d'humor i cultura que faig tots els dimarts a les 22h

Quina nit! amb Alex Santaló

Amb Xavi Gorro del podcast de true crime "La nit mes fosca" vam emprendre el debat del post-programa de Crims de Carles Porta de Tv3. Justament quan acaba el capítol de la setmana, comencem nosaltres a analitzar i debatre el cas en directe. Alguna cosa que va néixer de la nostra passió pel tema i que sens dubte està atraient a molt de públic.

Enigmes Pendents

També he realitzat debats sobre Figueres amb Ona Cabello, Geri Pujades i Agus Izquierdo, un debat post-eleccions catalanes del 14F amb la companyia d'Ignasi Arbat i Francesc Morales, i amb el meu estimat parteneire de Maleïts Malparits, en Jaume Fibla, i amb Víctor Castillo, estem fent de manera quinzenal lectures dels llibres "Tria la teva pròpia aventura".

I les nits de divendres són les més improvisades en companyia de mumal0, el meu veí, en el qual juguem a jocs en línia amb els espectadors

Com veieu, un munt de projectes en Twitch amb el qual espero passar molt bones estones, mes que cap de bestiar perque la feinada mereixi la pena.